تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ - ساعت ۱۱:۵۸ کدخبر: 43999 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه ۸ خبر داد:

خیابان‌های اصلی تبریز سنگفرش می‌شوند

شهردار منطقه ۸ تبریز از سنگفرش خیابان‌ها و معابر اصلی شهر در محدوده بازار و میدان ساعت خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۸، رضا جان‌فشان نوبری پیش از ظهر امروز در دهمین نشست از سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز اظهار کرد: با حمایت شورای اسلامی شهر تبریز پنج خیابان اصلی در محدوده مرکزی شهر سنگفرش می‌شوند.

وی افزود: مطالعات اولیه این پروژه در دست اجرا بوده و تا پایان سال نسبت به انتخاب پیمانکاران و خرید مصالح اقدام خواهد شد.

Advertise

جان‌فشان خاطرنشان کرد: از اولین روز سال ۱۴۰۲ عملیات اجرایی سنگرش معابر اصلی در محدوده مرکزی شهر آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: تلاش داریم تا آغاز فصل گردشگری تبریز این پروژه‌ها به اتمام رسیده و میزبان گردشگران شهری باشیم.

سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز به همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز و با هدف تبیین عملکرد مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تبریز و با حضور نوبتی اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *