تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۲۸ - ساعت ۰۸:۲۹ کدخبر: 50313 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

طی هفته گذشته صورت گرفت

توزیع ۶۴۰ تن آسفالت در معابر جنوب غرب تبریز

​​​​​​​​​​​​​​شهردار منطقه 7 تبریز از توزیع640 تن آسفالت در معابر اصلی و فرعی جنوب غرب شهر طی هفته گذشته خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۷ تبریز، محمد رشتبری در تشریح این خبر گفت: عملیات آسفالت ریزی به دو صورت اساسی و لکه گیری بر اساس اولویت و نیازسنجی های صورت گرفته توسط معاونت های فنی عمرانی و خدمات شهری انجام می شود.

وی عملیات آسفالت ریزی اساسی را ۶۱۵ تن در هفته گذشته عنوان کرد و اظهار داشت: عملیات آسفالت ریزی اساسی در مسیرهای اشرفی لاله کوی امام حسین ، محله کوجووار،رواسان کوی سعدی ،آخماقیه کوی تعاون، انجام شده است.

Advertise

رشتبری با بیان اینکه عملیات لکه گیری و ترمیم آسفالت نیز با توزیع حدود ۲۵ تن آسفالت اجرایی شد، افزود: مسیرهای کوی روشن و مسیرهای فرعی واقع در کوی لاله مسیرهایی بودند که در دست لکه گیری طی مدت مذکور قرار گرفتند.

شهردار منطقه افزود: مسیر کوی امام حسین واقع در اشرفی لاله با ۳۰۵ تن، محله کوجووار با ۲۰۵ تن، و رواسان کوی سعدی با۶۶ تن وکوی تعاون آخماقیه با ۳۹ تن آسفالت به صورت اساسی آسفالت ریزی شدند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *