تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۰۵ - ساعت ۱۳:۱۴ کدخبر: 45442 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تشکیل کمیسیون تخصصی «احیای حقوق عامه»/جایگاه و استقلال کانون وکلا باید محفوظ بماند

رییس کانون وکلای آذربایجان شرقی با بیان اینکه جایگاه و استقلال کانون وکلا باید محفوظ بماند، عنوان کرد: کانون وکلای آذربایجان شرقی با تشکیل کمیسیون تخصصی «احیای حقوق عامه» در راستای احقاق حقوق عمومی مردم در روزهای آینده آغاز به فعالیت خواهد کرد.

به گزارش آذرانجمن؛ حسن پاشازاده، رییس کانون وکلای آذربایجان شرقی، در نشست با خبرنگاران گفت: سابقه کانون وکلا در ۷۰ سال گذشته درخشان بوده و استقلال کانون عامل اصلی این موفقیت بوده است البته با نظارت کاملا موافقیم ولی با دخالت و نقض استقلال کانون وکلا مخالفیم چون دخالت را مخالف حقوق ملت می دانیم.

وی افزود: اکنون ۲هزار و ۴۰۰ وکیل دادگستری در تمام شهرهای آذربایجان شرقی فعال هستند و سالانه توسط سازمان سنجش، آزمون کانون وکلا با سهمیه ۳۰ درصد ایثارگر برگزار می شود بر این اساس امسال نیز ۱۵۰ نفر برای عضویت در کانون وکلا پذیرفته می شوند که البته این تعداد سال گذشته ۱۰۰ نفر بوده است.

Advertise

پاشازاده گفت: پس از ۱۸ ماه کارآموزی در کانون وکلا زیرنظر «وکیل سرپرست» و کمیسیون کارآموزی کارآموزان دوره می بینند و پس از گذراندن آزمون اختبار و آیین تحلیف پروانه وکالت به آنان اعطا می شود.

وی با اشاره به اینکه ۲۶ کانون وکلا در کشور فعالیت دارند، اظهار کرد: کانون وکلای آذربایجان شرقی همواره جزء سه کانون برتر کشور بوده، حتی سطح علمی و نمرات میانگین آزمون کانون وکلای این استان بالاتر از دیگر استان ها حتی تهران بوده بر این اساس سطح علمی بالاتری شرکت‌کنندگان و فارغ التحصیلان کانون وکلای استان برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه بیست و سومین دوره هیات مدیره کانون وکلای آذربایجان شرقی اکنون در دوره فعالیت است، گفت: هدف اصلی ما این است که وکالت را به بطن جامعه ببریم.

وی تاکید کرد: انجام امور حقوقی در جامعه باید به صورت تخصصی دنبال شود علت اصلی اطاله دادرسی ضعف در همین مورد است یعنی اینکه بیشتر قراردادها، فعالیت های تجاری و اجتماعی جامعه بدون مشاوره و بدون حضور وکیل انجام می شود و مشکلات و تخلفاتی را ایجاد که موجب افزایش تعداد پرونده‌های ورودی به دادگاه‌های کشور می‌شود.

رییس کانون وکلای آذربایجان شرقی همچنین از ارائه مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته توسط وکلای کانون وکلای آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: این مشاوره هم در ساعات اداری و هم بعد از ساعات اداری به مردم داده می شود، افرادی که نیاز به مشاوره رایگان دارند می توانند در استان با شماره تماس ۳۵۵۴۲۳۱۳ تماس بگیرند.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های آینده کانون وکلای آذربایجان شرقی گفت: اگر از برخی فشارهای حاشیه‌ای کاسته شود قصد داریم وکالت به صورت تخصصی اجرایی کنیم و بر این اساس گواهی های تخصصی به وکلا داده می شود چون اکنون زمان رسیدگی به تمام انواع پرونده توسط وکیل منقضی شده است و کار وکالت نیز باید در حوزه‌های تخصصی دنبال شود.

رییس کانون وکلای آذربایجان شرقی با بیان اینکه این کانون در سطح ملی و بین الملل شناخته شده و آزمون پس داده است، گفت: جایگاه و استقلال کانون وکلا باید محفوظ بماند چون از حقوق ملت دفاع می‌کند.

وی در پایان عنوان کرد: کانون وکلای آذربایجان شرقی با تشکیل کمسیون تخصصی «احیای حقوق عامه» در راستای احقاق حقوق عمومی مردم در روزهای آینده آغاز به فعالیت خواهد کرد. این کمسیون با همکاری رسانه‌های استان در پیگیری لازم را در مورد مسائلی مانند دریاچه ارومیه، ترافیک تبریز، هواپیمایی آتا و… انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *