تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - ساعت ۱۲:۳۵ کدخبر: 79919 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

کاشت گل در واپسین روزهای سال

تداوم کاشت گل و درختچه در جنوب غرب تبریز

تداوم کاشت گل و درختچه در جنوب غرب تبریز

شهردار منطقه ۷ تبریز از تداوم کاشت گل و درختچه در آستانه عید نوروز در جنوب غرب تبریز خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، اصغر آدی بیگ اظهار کرد: محصولات گلخانه شهرداری منطقه ۷ تبریز، با مساحت ۲ هزار و دویست مترمربع زیر کشت در سه سالن، آماده کاشت است.

وی با اشاره به اینکه در طول سال طی سه مرحله، بالغ بر ۳۶۰ هزار گل و ۱۰ هزار درختچه در گلخانه شهرداری منطقه ۷ تبریز تولید می شود، افزود: همه این گل ها و درختچه ها، برای شادابی و نشاط همشهریان، در فصل مناسب در پارک های جنوب غرب تبریز کاشت می شود.

Advertise

آدی بیگ  عنوان کرد: شهرداری منطقه ۷ تبریز مانند شهرداری های دیگر در طرح استقبال از بهار که یک ماه است شروع شده است، پارک ها را برای استقبال از میهمانان و همشهریان آماده می کند.
شهردار منطقه ۷ تبریز ادامه داد:  طبق دستور شهردار تبریز، نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی سطح منطقه، برای استقبال از مهمانان بازسازی و بهسازی شده، تا خاطره خوبی را برای همشهریان و مهمانان عزیز در سال جدید رقم بزند.

آدی بیگ با اشاره به طرح های ویژه گلکاری در ورودی جنوب غرب تبریز، گفت: تمهیدات خوبی در این منطقه برای استقبال مهمانان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی کرده ایم، تمامی میادین، مسیرها و شریان های اصلی گلباران شود، تاکید کرد: عملیات کاشت در مسیرها و خیابان های اصلی از جمله دیزل آباد، اتوبان کسایی و مسیرهایی که به میدان باغبان می رسد، با تلفیقی از گل های گلخانه شهرداری منطقه ۷ و گل هایی که از بیرون خریداری شده است،در حال انجام است .

شهردار منطقه ۷ تبریز همچنین افزود : با آغاز طرح استقبال از بهار ۳۰هزار جعبه گل بنفشه،۳۰هزار گلدان  گل شب بو و ۴۰ هزار نوع گل های فصلی همچون گازانیا و همیشه بهار در بوستانها و فضا های سبزمنطقه درحال کاشت و اتمام میباشد؛ علاوه بر کاشت گل  واحد فضای سبز با ایجاد فرش گلهای زیبا در مسیرهای و همچنین طرح ساعت در فضای سبز  واقع در اتوبان کسایی  جلوه خاصی به زیبایی شهر افزوده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *