تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ - ساعت ۱۲:۰۸ کدخبر: 69637 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تجمع نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی/ تا تحقق وعده‌ها به اعتراض ادامه می‌دهیم

نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی مقابلِ اداره‌ی مرکزی مخابرات استان تجمع کردند.

به گزارش آذرانجمن، نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی، صبح امروز یکشنبه ۲۵ شهریور، در محل اداره‌ی مرکزی مخابراتِ استان آذربایجان شرقی تجمع کردند.

آن‌ها می‌گویند: طی گذشت چند روز از اعتراض صنفی، جز تهدید به قطع همکاری و استفاده از نفرات خارج از مجموعه و تشویق به دو دستگی میان همکاران و وعده‌، چیز دیگری از مدیریت شرکت مخابرات ندیدیم.

Advertise

این نیروهای پیمانکاری می‌گویند: خواسته‌های ما قانونی‌ست و تا زمانی که به مطالباتِ خود نرسیم دست از اعتراض بر نمی‌داریم.

از مهم‌ترین مطالبات نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی می‌توان به پرداختِ معوقات، مابه‌التفاوتها، مزایا و حق بیمه‌ها به سازمان تأمین اجتماعی، اجرای مواد ۴۸ و ۴۹ قانون کار، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و پرداخت پایه سنوات، اصلاح و اجرای درست عناوین و گروه‌های شغلی و اعمال حق جذب و تخصص در فیش‌های حقوقی، اشاره کرد.

انتهای پیام/ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *