تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ - ساعت ۲۰:۳۸ کدخبر: 70429 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

بزرگترین پروژه فیبر نوری کشور؛ تحولی در مدیریت شهری و فناوری اطلاعات تبریز

عضو شورای کلانشهر تبریز گفت: به شدت از اجرای فیبر نوری استقبال می‌کنیم زیرا که می‌تواند مشکلات مردم را در زمینه‌های مختلف کاهش دهد.

به گزارش آذرانجمن، روح الله دهقان نژاد، رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر تبریز در واکنش به امضای قرارداد بزرگترین پروژه فیبر نوری کشور بین شهرداری تبریز و شرکت مخابراتی ایرانسل عنوان کرد: فیبر نوری یکی از دستاوردهای برجسته مدیریت شهری است. در شورای شهر برای نخستین بار کمیسیون فناوری شهر هوشمند را تأسیس کردیم و یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، نیز در این زمینه عملکرد خوبی داشت.

وی توضیح داد: در ایران حفاری‌های فیبرنوری برای هر شهر به طور مشخص تقسیم‌بندی شده بود، اما شهردار تبریز به صورت مستقل و با موافقت شورای شهر، قراردادی با شرکت ایرانسل امضا کرده است.

Advertise

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، همچنین به قرارداد قبلی شهرداری تبریز با این شرکت اشاره کرد و گفت: این قرارداد شامل اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری در معابر اصلی است که تاکنون ۱۴۰ کیلومتر آن به اتمام رسیده و تا پایان سال، انتظار داریم که باقی‌مانده نیز تکمیل شود.

وی درباره قرارداد جدید شهرداری تبریز توضیح داد: این قرارداد به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال منعقد شده و جزئیات آن در جلسات آتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: شورا به طور کلی با پروژه فیبر نوری موافق است و هر اقدامی که شهرداری در این راستا انجام دهد، مورد قبول خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت فعلی اینترنت و مشکلاتی مانند فیلترشکن، به شدت از اجرای فیبر نوری استقبال می‌کنیم زیرا که می‌تواند مشکلات مردم را در این زمینه تا حدودی کاهش دهد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *