برگزاری جشنواره هلو در شندآباد

پنجمین جشنواره گردشگری پایان برداشت محصولات کشاورزی و شکرانه اتمام برداشت هلو، در شهر شندآباد شبستر در راستای برندسازی هلو و دیگر محصولات کشاورزی در قالب جشنوارهای فرهنگی که با حضور مقامات استانی و شهرستانی، علاقهمندان، اهالی منطقه و غرفهداران برگزار شد.
به گزارش آذرانجمن، پنجمین جشنواره گردشگری پایان برداشت محصولات کشاورزی و شکرانه اتمام برداشت هلو، در شهر شندآباد شبستر در راستای برندسازی هلو و دیگر محصولات کشاورزی در قالب جشنوارهای فرهنگی که با حضور مقامات استانی و شهرستانی، علاقهمندان، اهالی منطقه و غرفهداران برگزار شد.
در این جشنواره، حدود ۱۰۰ غرفه مختلف شامل صنایعدستی، خشکبار، میوه، و محصولات مشاغل خانگی و کشاورزی برپا شده بود که غرفهداران، محصولات خود را بهطور مستقیم به بازدیدکنندگان عرضه کرده و فرصتهای جدیدی برای تعامل با مصرفکنندگان فراهم شد.
عکس: ریحانه رضایی










نظرات