تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ - ساعت ۱۴:۰۰ کدخبر: 78850 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

بتن‌ریزی سقف سوم عمارت کلاه‌فرنگی پارک باغشمال

معاون فنی وعمرانی شهرداری منطقه ۳ تبریز از اتمام عملیات قالب بندی وهمچنین بتن ریزی سقف سوم یال میانی عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال خبرداد و گفت: با اتمام عملیات قالب بندی ، بتن ریزی سقف طبقه سوم انجام شد.

به گزارش آذرانجمن، سمیه خدادوست با اعلام این خبر گفت: علاوه بر اسکلت‌بندی سقف طبقه دوم این پروژه، کف‌سازی مسیر منتهی به ضلع جنوبی عمارت کلاه‌فرنگی نیز در ۲۰,۰۰۰ متر مربع در حال اجراست و در کنار آن، عملیات احداث آبنما در دو ضلع این عمارت در حال انجام است.

 

وی افزود: پروژه عمارت کلاه‌فرنگی یکی از پروژه‌های فرهنگی منطقه برای بازیابی هویت تاریخی تبریز در محدوده مجموعه فرهنگی پارک باغشمال است و هم‌اکنون عملیات اجرای قالب‌بندی ستون‌های طبقه چهارم یال میانی این پروژه در حال انجام است.

 

خدادوست کاربری عمارت کلاه‌فرنگی را فرهنگی اعلام کرد و گفت: اجرای این پروژه در راستای احیای هویت تاریخی محدوده پارک باغشمال است. او همچنین توضیح داد که عمارت کلاه‌فرنگی بنایی متشکل از دو سالن و یک فضای گنبدی شکل ۸ ضلعی در وسط عمارت به جهت شرقی غربی، با زیربنایی به وسعت ۳,۸۰۰ متر مربع در مراحل آماده‌سازی قرار دارد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *