تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۲/۲۸ - ساعت ۱۴:۲۳ کدخبر: 99948 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

احداث سالن ورزشی چندمنظوره بلوار طوبی در مرحله نصب تاسیسات

شهردار منطقه 2 گفت: با اتمام بتن ریزی کف سالن ورزشی چندمنظوره بلوار طوبی، این پروژه ورزشی به مرحله نصب تاسیسات رسیده است.

به گزارش آذرانجمن، عباس هاشمی با اعلام این خبر گفت: با اتمام کف سازی سالن ورزشی چندمنظوره بلوار طوبی شهرک یاغچیان، توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه ۲ این پروژه ورزشی به مرحله اجرای جایگاه تماشاگران و نصب تاسیسات رسیده است.

شهردار منطقه ۲ افزود: مساحت این سالن چندمنظوره در یک هزار و ۵۰۰ مترمربع و با اعتبار اولیه آن ۳۰۰ میلیارد ریال است که با هدف بهینه سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و همچنین استفاده شهروندان و ورزشدوستان شهرک یاغچیان، شمس آباد، پرواز و… احداث می شود.

Advertise

به گفته هاشمی، همچنین ساختمان اداری سالن ورزشی چندمنظوره شهرک یاغچیان در ۲۰۰ مترمربع مساحت در مرحله نازک کاری در حال اجرا است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *