تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ساعت ۱۴:۱۳ کدخبر: 74815 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

اتمام عملیات نوسازی نما در پاساژ فردوسی

اتمام عملیات نوسازی نما در پاساژ فردوسی

شهردار منطقه 8 از اجرای نماکاری سنتی پاساژ فردوسی واقع در خیابان فردوسی، بعد از صدور اخطاریه شهرداری منطقه 8 مبنی برنمای نامتعارف با بافت تاریخی، خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، حسین منیری فر ضمن اعلام خبر فوق افزود: طی ماه های گذشته با ترغیب مالکان پاساژ فردوسی، مبنی بر مقاوم سازی و همگون سازی نمای این بازار با هویت تاریخی منطقه ، عملیات نماکاری بازار فردوسی با آجر سنتی اجرایی شده و در آستانه تکمیل است.

وی در خصوص ساختمانهای بلند مرتبه قدیمی موجود در منطقه ۸ افزود: متاسفانه طبق بررسی‌های انجام یافته، وضعیت ایمنی و معماری  پاساژها و اماکن عمومی قدیم الاحداث در محدوده مرکزی شهر، مناسب نبوده و نیازمند نوسازی و همگون سازی هست که در این راستا، شهرداری منطقه ۸ طی ماه های اخیر، اقدام به صدور اخطاریه به مراکز تجاری نا ایمن و بد منظر کرده است تا هیات امناء این مراکز اقدام به نوسازی نمای ساختمان هایشان بکنند.

Advertise

شهردار منطقه ۸ افزود: در این راستا بعد از اجرای نماکاری پاساژ کاروس و بانک پاسارگاد، طی ماه های اخیر عملیات مرمتی پاساژ فردوسی نیز با همکاری مالکان این پاساژ  اجرایی شده و به زودی شاهد ایمنی بخشی و نوسازی نما در این مرکز خرید خواهیم بود.

منیری فر در پایان از مالکین پاساژ فردوسی، بابت همراهی و همکاری در سنتی سازی نمای این پاساژ تقدیر و تشکر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *