تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۲/۲۹ - ساعت ۱۱:۱۷ کدخبر: 99754 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آماده‌سازی بستر کاشت در پارک تازه‌احداث ولی‌امر

عملیات حفر چاله و شیار برای کاشت درخت و گونه‌های گیاهی در پارک تازه‌احداث ولی‌امر، توسط مدیریت سیما، منظر و فضای سبز شهرداری منطقه ۵ تبریز انجام شد.

به گزارش آذرانجمن، در راستای توسعه و تکمیل فضای سبز شهری، عملیات حفر چاله و شیار جهت کاشت در پارک تازه‌احداث ولی‌امر توسط مدیریت سیما، منظر و فضای سبز منطقه ۵ اجرا شد.

این اقدام با هدف آماده‌سازی بستر لازم برای کاشت انواع درختان و گیاهان زینتی، افزایش سرانه فضای سبز، بهبود کیفیت محیطی و ارتقای زیبایی بصری پارک انجام گرفت. با اجرای این مرحله، زمینه برای استقرار پوشش گیاهی مناسب و ایجاد فضایی شاداب‌تر و دلنشین‌تر برای استفاده شهروندان فراهم می‌شود.

Advertise

مدیریت سیما، منظر و فضای سبز منطقه ۵ اعلام کرد که عملیات تکمیلی شامل کاشت نهال و گونه‌های متناسب با شرایط اقلیمی منطقه نیز در ادامه انجام خواهد شد تا این بوستان تازه‌احداث هرچه سریع‌تر به فضای سبزی پویا و مطلوب برای شهروندان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *