تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۴/۱۲ - ساعت ۱۶:۳۵ کدخبر: 82909 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آقای استاندار ! لطفا روزشمار بزنید

دو پروژه در تبریز که این روزها عملیات بازسازی آنها شروع شده است، متاسفانه به نظر می رسد با عدم ارائه تاریخ دقیق اتمام پروژه شاهد کندی عملیات اجرایی آنها هستیم.

به گزارش آذرانجمن، پس از تجاوز رژیم صهینونیستی به ایران و تبریز که فرودگاه تبریز نیز آسیب هایی دیده است، عملیات بازسازی آن آغاز شده است. با توجه به اینکه پرواز های برخی از فرودگاه‌های کشور از سر گرفته شده است، این انتظار می رود که استاندار آذربایجان‌شرقی نیز روزشماری برای اتمام بازسازی فرودگاه شهید مدنی تبریز بدهد که در چند روز، هفته و یا ماه آینده این پروژه تمام شده و آماده ارایه خدمات می شود.

پروژه بعدی که نیازمند اطلاع‌رسانی دقیق درباره اتمام آن است، تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) است.

با توجه به اینکه تراکتور امسال در لیگ نخبگان آسیا بازی خواهد کرد و از سویی مدعی عنوان قهرمانی است، نیاز مبرم به زیرساخت‌هایی برای نیل به این اهداف دارد.

متاسفانه چمن یادگار که روزشمار خورده است و در مرحله برداشت چمن قبلی و تعویض خاک رس باقی مانده است.

علیرغم اعلام آمادگی باشگاه برای ورود به این موضوع، هنوز صدایی از مدیران استان شنیده نمی‌شود.

با توجه به حضور چند وقت پیش وزیر ورزش و جوانان در تبریز و بازدید از این ورزشگاه و مذاکرات احتمالی صورت گرفته، ضرورت دارد زمان دقیق پایان این پروژه اعلام شود و اینکه تیم تراکتور از چه تاریخی خواهد توانست از این استادیوم استفاده کرده و میزبان حریفان داخلی و خارجی باشد.

به نظر می‌رسد نصب روزشمار این پروژه نیز می تواند عملیات بازسازی و تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام تبریز را سرعت بخشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *