آغاز عملیات زیرسازی معابر شهرک امام خمینی (ره)

شهردار منطقه 6 تبریز از شروع عملیات زیر ساز ی معابر شهرک امام خمینی (ره) در راستای آسفالت ریزی اساسی خبر داد.
به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۶ تبریز، احمد انیسه شهردار منطقه با اعلام این خبر اظهار داشت: نهضت عملیات آسفالت ریزی اساسی معابر و محلات در راستای بهبود عبور و مرور،تامین آرامش و آسایش شهروندان با جدیدت در دستور کار معاونت فنی و عمرانی منطقه قرار گرفته است.
انیسه افزود: آسفالت معابر به عنوان یکی از اساسی ترین مشکلات شهروندان و از اولویت های کاری شهرداری این منطقه می باشد که طبق برنامه ریزی و اولویت بندی ، عملیات زیر سازی و آسفالت ریزی اساسی معابر شهرک امام خمینی(ره) در غرب و شمالغرب تبریز در حال اجرا می باشد.
و گفتنی است در طول یک ماه اخیر بیش از ۲۵۰۰ تن آسفالت در معابر قراملک، شنب غازان، خطیب ، نصف راه کوی تبریز نو و … توسط حوزه معاونت فنی و عمرانی منطقه آسفالت ریزی اساسی گردیده است.




آذرانجمن
نظرات