تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ - ساعت ۱۴:۲۵ کدخبر: 79966 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آغاز عملیات احداث بیمارستان جدید ۲۹ بهمن تبریز با پیگیری صدیقی

آغاز عملیات احداث بیمارستان جدید ۲۹ بهمن تبریز با پیگیری صدیقی

در جریان سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به تبریز، رضا صدیقی از آغاز فاز عملیاتی احداث بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی ۲۹ بهمن و درمانگاه تخصصی سهند خبر داد و آن را پاسخی به مطالبه به‌حق مردم و بازنشستگان تحت پوشش تأمین اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش آذرانجمن، رضا صدیقی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در حین بازدید اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، رئیس سازمان تامین اجتماعی و سایر مسئولین از بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز، بیان داشت: احداث بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی ۲۹ بهمن، مطالبه بحق مردم، به‌ویژه بازنشستگان و شاغلین تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی است؛ که در محل فعلی بیمارستان ۲۹ بهمن وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

وی در ادامه افزود: تبریز را هاب خدمات بهداشتی و درمانی منطقه می‌دانیم که نیازمند سرمایه‌گذاری‌های راهبردی و توسعه زیرساخت‌های مرتبط است. بسیاری از مراکز درمانی موجود در تبریز با مشکلاتی نظیر ابنیه غیرایمن، کمبود فضا و تجهیزات مدرن مواجه هستند و این وضعیت به هیچ‌وجه قابل قبول نیست. عمر ساختمان بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز به بیش از نیم قرن می‌رسد، لذا نیازمند اقدام فوری در خصوص بازسازی و نوسازی مراکز درمانی فوق هستیم.

با توجه به ظرفیت‌های کمیسیون اجتماعی مجلس و حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی در کلان‌شهر تبریز، موضوع احداث بیمارستان جدید ۲۹ بهمن تبریز و همچنین بیمارستان شهر جدید سهند را جهت عملیاتی نمودن، در دستور کار قرار دادیم. احداث بیمارستان جدید تأمین اجتماعی ۲۹ بهمن یکی از نیازهای اساسی و ضروری در حوزه بهداشت و درمان استان به شمار می‌آید و به عنوان یک مرکز درمانی مهم، نیازمند تجهیز بر اساس جدیدترین پروتکل‌ها است تا بتوان پاسخگوی نیاز گروه هدف بود. در خصوص احداث بیمارستان شهر جدید سهند، با پیگیری‌های انجام شده، زمین برای این پروژه تخصیص یافته است و در تلاش جهت عملیاتی نمودن این طرح هستم.

کلان‌شهر تبریز در حوزه مدیریت بحران استان، به‌ویژه در بخش بهداشت و درمان، نقشی کلیدی دارد! زیرساخت‌های فعلی تبریز پاسخگوی شرایط اضطراری و بحرانی نیست. لازم است تا هر چه سریع‌تر ضعف‌های موجود در این بخش پوشش داده شود. یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم، افزایش ظرفیت خدمات بهداشتی و درمانی سازمان تأمین اجتماعی و تسهیل‌گری در بهره‌مندی از این خدمات است. لذا، با قید فوریت، از طریق کمیسیون اجتماعی مجلس و سازمان تأمین اجتماعی، پیگیر تقویت زیرساخت‌ها و عملیاتی نمودن طرح‌های توسعه در این بخش هستم.

سرمایه‌گذاری‌های شستا و صندوق‌های بیمه‌ای متناسب با میزان جمعیت حوزه انتخابیه و استان نیست!

استان آذربایجان شرقی بیش از چهار میلیون نفر جمعیت دارد و امکانات بهداشتی و درمانی سازمان تأمین اجتماعی متناسب با میزان جمعیت تحت پوشش این سازمان در استان و حوزه انتخابیه نیست. توزیع منابع و سرمایه‌گذاری‌ها در بخش بهداشت و درمان برای استان آذربایجان شرقی در مقایسه با سایر استان‌ها نیز متوازن نبوده است. لذا یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بنده، پیگیری موضوع سرمایه‌گذاری مجموعه شستا و سایر صندوق‌های بازنشستگی در حوزه انتخابیه است تا عقب‌ماندگی‌ها در بخش جذب سرمایه جبران شود و شاهد عملیاتی نمودن طرح‌های توسعه در بخش‌های اولویت‌دار باشیم.

در خلال سفر چهارروزه کمیسیون اجتماعی مجلس، برنامه‌ریزی به این صورت انجام شد که ضمن بازدید از مجموعه‌های درمانی، تولیدی، خدماتی و صنعتی وابسته به مجموعه شستا و صندوق‌های بازنشستگی، موافقت‌های لازم در خصوص عملیاتی نمودن طرح‌های توسعه در قالب مصوبات سفر اخذ شود. خوشبختانه، سرمایه‌گذاری شستا و صندوق بازنشستگی در حوزه انتخابیه به عنوان یکی از مصوبات این سفر نهایی گردید.

همچنین، در خصوص فعال‌سازی ظرفیت‌ها از ردیف مسئولیت‌های اجتماعی شستا و صندوق‌های بازنشستگی، موفق شدیم مصوبات مهم و چشم‌گیری را داشته باشیم. در جلساتی که با اقشار مختلف از جمله نمایندگان کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان برگزار گردید، مسائل و موضوعات بسیار مهمی مطرح شد که مقرر گردید از طریق ارائه طرح به مجلس و همچنین تنقیح قوانین، موانع و مشکلات رفع گردد و تسهیل‌گری لازم در این خصوص انجام شود.

در پایان سفر، طی نشستی که در استانداری آذربایجان شرقی با حضور مسئولین کشوری و استانی برگزار گردید، مصوبات بسیار مهمی حاصل شد که از آن جمله می‌توان به احداث بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی ۲۹ بهمن تبریز، احداث بیمارستان شهر جدید سهند، احداث درمانگاه تخصصی عالی‌نسب، تکمیل پروژه ۱۰۰۰ واحدی شمس ائل‌گلی، توسعه کارخانه سیمان صوفیان (تولید سیمان سفید، پاکت سیمان و احداث نیروگاه خورشیدی)، توسعه شرکت پگاه آذربایجان شرقی، به‌روزرسانی و نوسازی کارخانه‌های دارویی از جمله زهراوی و شهید قاضی، تأمین اعتبار مبلغ ۶۳ میلیارد تومان بابت تجهیز و نوسازی مراکز فنی و حرفه‌ای استان و تأمین اعتبار جهت تحت پوشش بیمه قرار دادن بخشی از کارگران ساختمانی و قالیبافان اشاره کرد.

مجدد تأکید می‌نمایم به جد پیگیر نهایی‌سازی مصوبات جهت آغاز فاز عملیاتی طرح‌ها هستیم و گزارش اقدامات انجام شده را تقدیم مردم عزیز حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *