تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ - ساعت ۱۵:۲۱ کدخبر: 33126 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه ۳ تبریز خبرداد؛

آسفالت ریزی زیرگذر رمپ ورودی مارالان از سمت اتوبان شهید کسایی با ۱۰۰۰ تن آسفالت

شهردار منطقه ۳ تبریز ، از اتمام پروژه رمپ ورودی مارالان از سمت اتوبان شهید کسایی خبر داد و گفت : با اتمام عملیات عمرانی هم اکنون آسفالت ریزی اساسی زیرگذر این رمپ با ۱۰۰۰ تن آسفالت در حال انجام است.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۳ تبریز، اکبر پورخردمند در بازدید از این پروژه با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه محدودیت‌های دسترسی از پل مارالان در اتوبان شهید کسایی ، احداث رمپ در دستور کار شهرداری منطقه ۳ تبریز قرار گرفت که عملیات عمرانی در آن اتمام یافته و امروز زیرگذر این رمپ با ۱۰۰۰ تن آسفالت در مساحت ۵ هزار ۶۰۰ متر مربع آسفالت ریزی اساسی می شود.

وی افزود: خاکریزی، اجرای دیوار حایل سنگی پیرامونی کریدور خروجی و جدول گذاری از مهمترین اقداماتی بوده که برای تکمیل این پروژه انجام شده است.

Advertise

وی گفت: در این پروژه ۱۴۲۰ متر مکعب دیوار سنگی حائل کار شده است. پورخردمند با اعلام اینکه در این پروژه۷۰۰ متر جدول گذاری انجام شده اظهار داشت: رمپ مارالان از سمت اتوبان شهید کسایی از نظر تاثیرگذاری ترافیکی سهم بسزایی در روان‌سازی و ایمنی تردد عمومی در این محل خواهد داشت.

به گفته شهردار منطقه ۳ تبریز، این رمپ به طول ۲۴۰ متر و در عرض ۸ و نیم متر اجرا شده است .








دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *