تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ساعت ۱۰:۰۴ کدخبر: 106642 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پایان دو روز پر استرس کنکور؛

آزمون سراسری ۱۴۰۵ به پایان رسید

آزمون سراسری ۱۴۰۵ به پایان رسید

پس از دو روز پراضطراب و سرنوشت‌ساز، برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سراسر کشور به پایان رسید.

به گزارش آذرانجمن، داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی روز پنجشنبه و داوطلبان گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی روز جمعه در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور به رقابت پرداختند.

این آزمون با حضور حدود ۱ میلیون و ۸۰ هزار نفر برگزار شد؛ رویدادی که امسال با توجه به شرایط ویژه و فضای ناشی از جنگ و محدودیت‌های ایجادشده، برای بسیاری از داوطلبان و خانواده‌هایشان با نگرانی و استرس بیشتری همراه بود.

Advertise

حالا با پایان آخرین جلسه آزمون، داوطلبان باید منتظر اعلام نتایج و طی مراحل بعدی پذیرش دانشگاه‌ها باشند؛ مسیری که برای بسیاری از آنها، پایان یک دوره طولانی از تلاش، درس خواندن و انتظار برای رسیدن به صندلی دانشگاه است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *