تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۹/۰۸ - ساعت ۰۹:۰۸ کدخبر: 90601 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

کفسازی ۵۵۰۰ مترمربعی معابر شرق تبریز با اعتباری بالغ بر ۵۴ میلیارد ریال

شهردار ناحیه یک منطقه پنج تبریز گفت: کفسازی ۵۵۰۰ مترمربعی معابر شرق تبریز با اعتباری بالغ بر ۵۴ میلیارد ریال با هدف ارتقای کیفیت تردد شهروندان، افزایش ایمنی و بهبود سیمای شهری و در راستای سیاست‌های ناحیه‌محوری طی شش ماه گذشته انجام شده است.

به گزارش آذرانجمن، اباذر فریدیان افزود:  تاکنون ۵۵۰۰ مترمربع از معابر ناحیه تحت عملیات کف‌سازی قرار گرفته و پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۴ میلیارد ریال اجرا شده است.

تمامی مراحل با نظارت مستقیم عمران ناحیه و همکاری واحد عمران منطقه انجام می‌شود.
وی با اشاره به روند مطلوب فعالیت‌ها افزود: کف‌سازی معابر یکی از مطالبات اصلی شهروندان بود و خوشبختانه با برنامه‌ریزی دقیق، بخش قابل‌توجهی از مسیرها سامان‌دهی شده است. این عملیات تا اتمام فصل کاری ادامه دارد و مسیرهای باقیمانده نیز مطابق برنامه در اولویت اجرا قرار خواهند گرفت.

Advertise

این اقدامات در راستای بهبود زیرساخت‌های شهری و افزایش خدمات‌رسانی پایدار به شهروندان ادامه خواهد یافت.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *