تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۰۴ - ساعت ۱۰:۵۹ کدخبر: 59670 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ارس:

تولید کننده روغن موتور و فراورده های نفتی به جمع سرمایه گذاران ارس پیوست

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس گفت: تولید کننده روغن موتور و فراورده های نفتی به جمع سرمایه گذاران ارس پیوست.

 به گزارش آذرانجمن، علی نوید در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در ادامه‌ی روند رو به رشد سرمایه‌گذاری در منطقه، طرح سرمایه‌گذاری تولید فرآورده‌های نفتی، هیدروکربن و روغن موتور در کمیسیون اقتصادی سازمان منطقه آزاد ارس به تصویب رسید.

وی افزود: این طرح با سرمایه‌گذاری هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی شرکت آداک پترولیوم ارس در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع با ظرفیت تولید ۱۱۵ هزار تن در سال به اجرا درمی‌آید.

Advertise

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان خاطرنشان ساخت: برآورد زمانی بهره‌برداری از این واحد تولیدی ۲۰ ماه بوده و با بهره‌برداری از آن برای ۲۵ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی خواهد شد.‌

وی یادآور شد: در حال حاضر ۸ واحد مینی ری‌فاینری در ارس احداث شده‌اند و با اضافه شدن این مینی‌پالایشگاه به جمع آن‌ها، میزان تولیدات صادراتی منطقه به کشورهای همسایه افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *