تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - ساعت ۱۲:۳۰ کدخبر: 28140 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نسل جوان تشنه جهاد تبیین است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی، گفت: ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدای عزیز و رزمندگان اسلام باید در فضای مجازی تشریح و تبیین شود چراکه نسل کنونی و جوانان امروزی نیازمند و تشنه جهاد تبیین هستند.

به گزارش آذرانجمن،تراب محمدی، روز شنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه، در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با موضوع بزرگداشت چهلمین سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: جمله تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «خرمشهر را خدا آزاد کرد» باید در بین آحاد جامعه تبیین و تفسیر شود.

وی، هدف خاص ستاد بزرگداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر را تبیین ایثار و شهادت و اخلاص و خودباوری رزمندگان اسلام بین نسل کنونی دانست و افزود: همگی باید در خصوص جهاد تبیین گام برداشته و برنامه‌های پیش بینی شده باید در همین راستا باشند.

Advertise

وی، ضمن تأکید بر حضور فعال در فضای مجازی، تصریح کرد: ایثارگری‌ها و رشادت‌های شهدای عزیز و رزمندگان اسلام باید در فضای مجازی تشریح و تبیین شود چراکه نسل کنونی و جوانان امروزی نیازمند و تشنه جهاد تبیین هستند؛ همچنین تحقق بیانیه گام دوم انقلاب نیز باید عملی شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی، محمدی، با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی در خصوص بزرگداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر گفت: همگی باید در راستای بزرگداشت این روز تاریخی، کارهای ماندگار، فاخر و تأثیرگذار انجام دهند و تأثیرات اجرای آن را ارزیابی و رصد کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *