تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۴/۰۵ - ساعت ۱۲:۴۰ کدخبر: 30322 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

مرز ایران و جمهوری آذربایجان مرز دوستی و برادری است

به گزارش آذرانجمن،در بخشی از این یادداشت آمده است: یکی از مهم ترین پیامد های جنگ میهنی نیز، احیا و آزادسازی مرز دولتی موجود با جمهوری اسلامی ایران بود. بدینوسیله  امنیت مرزهای هر دو کشور تامین گردید. رئیس جمهور جمهوری آذربایجان که پس از آزاد سازی اراضی آذربایجان از پل تاریخی خدافرین بازدید نمود، مرز آذربایجان – ایران را مرزی دوستی و برادری نام نهاد و یک بار دیگر تاکید نمود که، جمهوری آذربایجان به مناسبات بین دول و ملل که بر پایه های استوار بنا نهاده گردیده است اهمیت به سزایی قائل می باشد.
در این یادداشت با بیان این که جمهوری اسلامی ایران همواره از تمامیت ارضی و مصونیت مرزهای جمهوری آذربایجان حمایت نموده است آمده است:  جمهوری اسلامی ایران پیوسته علاقه مند به توسعه و تعمیق روابط دو جانبه با آذربایجان بوده است. تبریک جناب آقای سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران به جناب آقای الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان به مناسبت آزادسازی اراضی آذربایجان از اشغال و تامین نظارت بر مرزهای دولتی از طرف مردم و دولت آذربایجان با خرسندی مورد استقبال قرار گرفت.
در ادامه این یادداشت با اشاره به نشست صمیمانه روسای جمهور آذربایجان و ایران در نوامبر سال گذشته آمده است: در این نشست تصمیمات اتخاذ شده جهت توسعه هرچه بیشتر همکاری فی ما بین دو کشور و ورود به مرحله کیفی جدید مثمر ثمر بوده است.
این یادداشت می افزاید: در حال حاضر همانند سایر زمینه در حوزه نظامی نیز همکاری بسیار خوبی بین جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد. سفرهای متقابل هیات های بلندپایه نظامی هر دو کشور، انجام تبادل نظر در خصوص مسائل همکاری ها بین دو کشور در ملاقات ها و اجرای فعالیت ها در راستای توسعه روابط دو جانبه می باشد. علاوه بر این نشست هایی در حوزه دفاعی و امنیتی نیز برگزار می شود. همچنین مشارکت نظامیان دو کشور در مسابقات “بازی های بین المللی ارتش” نقش به سزایی در افزایش همکاری فی ما بین آذربایجان و ایران، تحکیم مناسبات دوستی بین ارتش هایمان و افزایش تبحر نیروهای نظامی ایفا می نماید. امروز  نیز همکاری های بین جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران در زمینه نظامی و نظامی – فنی در حوزه های مختلف با سیر صعودی در حال پیشرفت می باشد.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *