تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۳/۰۲ - ساعت ۱۱:۰۹ کدخبر: 100292 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

سارقان حرفه ای منزل در دام پلیس آگاهی تبریز

سارقان حرفه ای منزل در دام پلیس آگاهی تبریز

رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی از دستگیری ۲ نفر سارق منزل، کشف ۲ فقره پرونده سرقت از منزل به ارزش ۳۰ میلیارد ریال و استرداد اموال مکشوفه به مالباختگان در تبریز خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، سرهنگ محمدتقی سلطانی صبح شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از منزل، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی، ۲ نفر متهم به سرقت را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم هر ۲ نفر متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

Advertise

سرهنگ سلطانی گفت: در بازجویی های بعمل آمده متهمان به ۲ فقره سرقت از منزل به ارزش ۳۰ میلیارد ریال اعتراف کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی افزود: اموال مکشوفه به مالباختگان استرداد داده شد و متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *