تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۳/۲۵ - ساعت ۱۴:۵۴ کدخبر: 81989 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نماینده مردم ارومیه در خانه ملت:

حمله تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت

حمله تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: حملات به رژیم صهیونیستی تا نابودی کامل این رژیم ادامه خواهد داشت.

به گزارش آذرانجمن، حجت‌الاسلام سید سلمان ذاکر در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تاکید بر اجرای سیاست‌های مقام معظم رهبری افزود: ما ناقض قانون نبوده‌ایم ولی اکنون که به تمامیت ارضی کشور تجاوز شده تا نابودی رژیم صهیونیستی حملات ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه اکنون اسلام در نبرد با جبهه کفر است، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا قانون را نقض کرد این تجاوزات خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را نشان داد.

Advertise

حجت‌الاسلام ذاکر با اشاره به شهادت سران ارشد نظامی کشور توسط رژیم صهیونیستی اظهارکرد: ایران با اقتدار و بدون معطلی جواب این جنایت را داد که این نشان از اقتدار نظامی ایران اسلامی است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه انتقام خون شهدا را خواهیم گرفت، یادآور شد: دشمن وقتی در فشار است ادعای صلح و مذاکره دارد و مذاکرات در حال فعلی فرصت دوباره دادن به دشمن برای حمله به ایران است.

وی ادامه داد: نباید تجربه را تجربه و با مذاکرات مسیر را برای دشمن هموار کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *