تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۱/۳۰ - ساعت ۱۴:۰۲ کدخبر: 80419 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تولید گونه‌های گیاهی برای کاشت سالانه در فضای سبز شهری تبریز

تولید گونه‌های گیاهی برای کاشت سالانه در فضای سبز شهری تبریز

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از تولید گونه‌های مورد نیاز مراحل دوم و سوم کاشت سالانه حوزه فضای سبز در مراکز تولیدی گل و گیاه شهرداری تبریز خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، سیامک‌آسیایی گفت: با توجه به نیاز حوزه فضای سبز به گونه‌های فصلی در مراحل مختلف کاشت سال و زمان اندک جایگزینی این گونه‌ها با گل‌های بهاری، فرایند تولید گونه‌های مورد نیاز در نیمسال دوم از سال ۱۴۰۳ در مراکز تولیدی گل و گیاه شهرداری تبریز آغاز شده است.

وی تولید گونه‌های با کیفیت در مراکز تولیدی گل و گیاه شهرداری تبریز را از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه فضای سبز شهرداری تبریز عنوان کرد و خاطرنشان کرد: برابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بذر گونه‌های مورد نیاز برای مرحله دوم و سوم کاشت سالانه از نوع f1 درمراکز تولیدی گل و گیاه شهرداری تبریز در حال تهیه هستند  که به تدریج و برابر جدول زمانبندی شده در سطح شهر کاشته می‌شوند.

Advertise

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *