تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۰۲ - ساعت ۱۰:۵۲ کدخبر: 43685 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تملک و آزادسازی محوطه پیرامونی خانه منتسب به باقرخان

شهردار منطقه ۸ تبریز از تملک و آزادسازی محوطه پیرامونی خانه منتسب به باقرخان و تبدیل این محل به پارک منطقه‌ای خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از شهریار، رضا جانفشان نوبری در دهمین نشست از سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز اظهار کرد: شش قطعه از قطعات تفکیکی پیرامون خانه منتسب به باقرخان در راستای آزادسازی این محل و تبدیل آن پارک تملک می‌شود.

وی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته با اداره کل میراث فرهنگی استان، این قطعات تفکیکی به صورت ۵۰ – ۵۰ توسط شهرداری و میراث فرهنگی تملک می‌شود.

Advertise

جانفشان خاطرنشان کرد: مالکان این املاک همکاری خوبی با شهرداری منطقه ۸ داشته و توافقاتی نیز در این زمینه صورت گرفته است.

وی مساحت این قطعات تفکیکی را چهار هزار و پانصد متر مربع اعلام کرده و یادآور شد: این قطعات تفکیکی توسط شهرداری تبریز و اداره کل میراث فرهنگی استان به صورت مشترک و در راستای احیای خانه منتسب به باقرخان تملک می‌شود.

سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز به همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز و با هدف تبیین عملکرد مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تبریز و با حضور نوبتی اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *