تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۱۸ - ساعت ۱۴:۳۸ کدخبر: 52978 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

افزایش ظرفیت ورزشگاه مرزداران به سالن ۲۰۰۰ نفری/ زیرساخت های ورزشی شرق تبریز احیا می شود

شهردار منطقه 5 اعلام کرد: ورزشگاه شهرک مرزداران در شرق تبریز ساماندهی و ظرفیت آن به 2000 نفر افزایش می یابد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات، سیاوش فتح اللهی اظهار داشت: در بازدید اخیر شهردار محترم کلانشهر تبریز از زیرساخت های ورزشی این منطقه، دستور ساماندهی، مرمت و نیز افزایش ظرفیت سالن ورزشی مرزداران صادر شد.

وی با اشاره به توجه ویژه مدیریت شهری به توسعه ورزش های همگانی در سالجاری تصریح کرد: در راستای توسعه امکانات و زیرساخت های ورزشی برای عموم شهروندان، کفپوش سالن مرزداران مرمت شده و ظرفیت جایگاه تماشاگران نیز از ۲۰۰ نفر به ۲۰۰۰ نفر افزایش می یابد.

Advertise

فتح اللهی همچنین با اشاره به فضاهای موجود در اطراف این محوطه گفت: بر اساس دستور شهردار محترم کلانشهر تبریز، فضای کناری این سالن نیز سرپوشیده شده و برای انجام ورزش هایی مانند تیراندازی با کمان و … مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سالن ورزشی مرزداران به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع و زیربنای ۱۵۰۰ متر مربع در جوار پارک استادان شهرک مرزداران قرار دارد.

گفتنی است در بازدید اخیر شهردار کلانشهر تبریز و سرپرست راه اندازی شرکت باشگاه ورزشی شهرداری از زیرساخت های ورزشی حوزه منطقه ۵ احداث نخستین پارک ورزشی تبریز به مساحت ۵ هکتار در مجموعه جنب پارک باغمیشه میدان شهید فهمیده تصویب شد.

در این مجموعه ضمن احیای زیرساخت های موجود و افزودن امکانات دیگر، نخستین پارک ورزشی تبریز با امکاناتی مانند، پیست تارتان، زمین های تنیس، گلف، بسکتبال، والیبال، فضای اختصاسی ورزش کودکان و محوطه ورزش همگانی برای استفاده عموم احداث می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *