تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ - ساعت ۱۸:۵۵ کدخبر: 35296 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه ۸ در بازدید از هتل بوتیک ارسی عنوان کرد:

آمادگی شهرداری منطقه ۸ برای احداث هتل بوتیک در خانه‌های تاریخی

شهردار منطقه ۸ طی بازدیدی که به همراه معاونان مالی و اقتصادی، شهرسازی و فنی و عمرانی از هتل بوتیک ارسی تبریز به عنوان اولین هتل بویتک تبریز داشت، بر لزوم استفاده از پتانسیل‌های خانه‌های تاریخی برای احداث هتل بوتیک سنتی با مشارکت سرمایه گذاران و بخش خصوصی تاکید کرد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از شهریار،  رضا جان‌فشان اقدامات انجام یافته در راستای احداث اولین هتل بوتیک تبریز در هتل ارسی را بسیار ارزنده دانست و از الگوبرداری از رویه موجود برای احیای اماکن تاریخی در بافت تاریخی تبریز خبر داد.

شهردار منطقه ۸ در تشریح این طرح افزود: در نظر داریم با مشارکت بخش خصوصی، خانه‌های تاریخی تبریز را تملک و مرمت کرده و به عنوان هتل و رستوران سنتی مورد استفاده قرار دهیم و شهرداری منطقه ۸ نیز بر آن است تا با تهیه و تصویب سیاست‌های تشویقی، تسهیل کننده تبدیل خانه‌های تاریخی تبریز به کاربری‌های گردشگری باشد.

Advertise

جان فشان افزود: تبریز به عنوان شهری چهار هزار ساله دارای بافت‌ها و خانه‌های تاریخی بسیاری است که به شهر خانه‌های قاجاری معروف است و باید از این پتانسیل‌های بالقوه نهایت استفاده را ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *