تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ - ساعت ۱۰:۳۷ کدخبر: 80106 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آسفالت ریزی ۳۳۰ تنی زمین های ورزشی خیابان ورزش ائل گلی

آسفالت ریزی 330 تنی زمین های ورزشی خیابان ورزش ائل گلی

شهردار منطقه 2 تبریز گفت: برای انجام آسفالت ریزی رویه چهار زمین ورزشی خیابان ورزش ائل گلی از330 تن آسفالت استفاده شده است.

به گزارش آذرانجمن، موسی علی‌پور زنوزی با اعلام این خبر گفت: توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه برای آسفالت ریزی زمین های ورزشی خیابان ورزش پارک بزرگ ائل گلی که جمعاً در دو هزار و ۳۰۰ مترمربع مساحت احداث شده، ۳۳۰ تن آسفالت استفاده شده است.

شهردار منطقه ۲، زمین های ورزشی خیابان ورزش ائل گلی را شامل والیبال و بسکتبال، بدمینتون و پینک پنگ برشمرد و تصریح کرد: این زمین های ورزشی در راستای توزیع امکانات رفاهی و ورزشی برای نوجوانان و جوانان، گسترش فرهنگ ورزش و تندرستی و استفاده گردشگران و مسافرانی که در پارک بزرگ ائل گلی تردد می کنند احداث شده است.

Advertise

علی پور، همچنین از ادامه عملیات احداث پروژه ورزشی سالن تنیس در خیابان نور شهرک یاغچیان هم خبر داد که توسط این منطقه در حال طی مراحل پایانی احداث است.

به گفته شهردار منطقه ۲ سالن ورزشی دیگری تحت عنوان سالن بوکس در خیابان نور شهرک یاغچیان نیز احداث شده و مورد استفاده شهروندان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *