آسفالت ریزی یک هزار و ۷۴۳ تنی شهرداری منطقه ۷ تبریز در طول هفته گذشته
شهردار منطقه 7 تبریز از آسفالتریزی ۱۷۴۳ تنی در معابر مختلف سطح حوزه شهرداری این منطقه طی هفته گذشته خبر داد.
به گزارش آذرانجمن، اصغر آدی بیگ با اعلام این مطلب اظهار کرد: طی هفته گذشته با هدف تسهیل تردد و بهسازی معابر، مجموعاً یک هزار و ۷۴۳ تن آسفالت در مناطق مختلف این منطقه اجرا شده است.
آدی بیگ اعلام کرد که آسفالتریزی در مسیر اندیشه ۲۲۱ تن، جاده دیزل آباد ۱۲۳۳ تن، کوی رجایی رسالت ۲۸۹ تن به همراه چند مسیر دیگر انجام شده است.
وی با تأکید بر اهمیت این اقدامات در بهبود زیرساختهای شهری و تسهیل تردد شهروندان، افزود: این پروژهها به منظور افزایش ایمنی و راحتی در تردد، به ویژه برای شهروندان، در حال اجرا هستند.

آدی بیگ همچنین خاطرنشان کرد که تلاشهای مستمر در راستای بهبود وضعیت معابر و افزایش کیفیت زندگی در منطقه ۷ ادامه خواهد داشت.

شهریار نیوز






نظرات