تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ - ساعت ۱۳:۳۸ کدخبر: 13356 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

کاهش آمار فوتی‌های روزانه کرونا در آذربایجان شرقی به ۱۰ نفر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از وضعیت زرد کرونایی در تبریز، خبر داد و اعلام کرد: متوسط فوتی های کرونا در آذربایجان شرقی به ۱۰ نفر رسیده است.

گروه اجتماعی آذرانجمن: دکتر درستی در یک گفت‌وگوی خبری گفت: خوشبختانه آذربایجان شرقی از نظر شیوع کرونا در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد و موارد مثبت جدید بیماری مرتب در حال کاهش است.

وی اضافه کرد: موارد مثبت بیماری روزانه ۲۰۰ نفر کم‌تر شده و در حال حاضر تعداد بیماران بستری کرونایی در بیمارستان‌های آذربایجان شرقی کم‌تر از ۶۰۰ نفر است.

Advertise

دکتر درستی گفت: در حال حاضر وضعیت تبریز زرد بوده و لازمه‌ی تثبیت این وضعیت آن است که مردم همچنان هوشیار بوده و به دستورالعمل‌ها پایبند باشند.

وضعیت آذربایجان شرقی از نظر شیوع کرونا تا قبل از اجرای طرح جامع محدودیت های کرونایی، قرمز بود و  شمار بستری های کرونایی در استان به یکهزار و ۷۰۰ نفر می رسید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *