تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۱/۰۶ - ساعت ۱۰:۴۴ کدخبر: 62134 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

۷۴۱ تصادف جاده ای در آذربایجان شرقی ۱۳ فوتی برجا گذاشت

رییس پلیس راه آذربایجان شرقی اعلام کرد: در ایام تعطیلات نوروزی از ۲۴ فروردین تا امروز ۷۴۱ تصادف جاده ای در استان اتفاق افتاده که ۱۳ فوتی و ۲۶۸ مصدوم برجا گذاشته است.

 به گزارش آذرانجمن، سرهنگ حبیب آبراهه اظهار کرد: در مدت یاد شده ۵۶۰ تصادف غیرجرحی در جاده های استان روی داده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد کاهش یافته است.

Advertise

وی افزود: تصادف منجر به جرح نیز در همین مدت هفت درصد کاهش دارد البته بیشترین علت تصادفات جاده ای در آذربایجان شرقی توجه نکردن به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه است.

بیشترین تعداد تصادفات جاده ای و فوتی به دنبال بارش باران

سرهنگ آبراهه با اعلام اینکه بیشترین تعداد تصادفات جاده ای و فوتی در استان به دنبال بارش باران در ۲۸ اسفند ماه سال گذشته رخ داد، با توجه با آغاز بارندگی ها از فردا، از مردم خواست سرعت مطمئنه را رعایت کنند و در زمان خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در ایام تعطیلات عید ۶۳۵ دستگاه خودرو به علت تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز به پارکینگ هدایت شدند.

آبراهه یادآور شد: بیشترین تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی مربوط به جاده های مرند- صوفیان و مراغه -هشترود است.

طرح نوروزی پلیس راه از ۲۴ اسفند سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین امسال ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *