تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - ساعت ۱۳:۰۵ کدخبر: 60462 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه 3 تبریز خبرداد:

اتمام بتن ریزی دو بلوک عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال

شهردار منطقه 3 تبریز ازاتمامبتن ریزی دو بلوک از هشت بلوک فونداسیون عمارت کلاه فرنگی در پارک باغشمال خبرداد.

به گزارش آذرانجمن، علی قاسمی با اعلام این خبر بر پیش‌بینی اعتبار لازم جهت تکمیل پروژه عمارت کلاه‌فرنگی در سال آینده تأکید کرد و گفت: در کنارستون‌بندی و بتن‌ریزی فونداسیون بلوک های هشت گانه ، کف‌سازی مسیر منتهی به ضلع جنوبی عمارت کلاه‌فرنگی نیز درماه های ماه گذشته اجرایی شده است.

او افزود:پروژه عمارت کلاه‌فرنگی یکی از پروژه‌های نیمه‌تمام برای بازیابی هویت تاریخی تبریز در محدوده مجموعه فرهنگی پارک باغشمال است که امیدواریم با پیش بینی اعتبار لازم سال آینده شاهد تکمیل این پروژیه تاریخی وفرهنگی باشیم.

Advertise

قاسمی افزود: مطالعات تکمیلی پروژه عمارت کلاه ‌فرنگی در سال جاری انجام شده وبا شروع عملیات اجرایی و با پیش‌بینی اعتبار لازم سال آینده مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه ۳ کاربری عمارت کلاه‌فرنگی را فرهنگی اعلام کرد وافزود: اجرای این پروژه در راستای احیای هویت تاریخی محدوده پارک باغشمال است.

عمارت کلاه فرنگی بنایی متشکل از دو سالن و یک فضای گنبدی شکل ۸ ضلعی در وسط عمارت در جهت شرقی غربی، با زیربنایی به وسعت ۱۹۰۰ مترمربع در مراحل آماده سازی برای بتن ریزی فونداسیون است.

انتهای پیام/


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *