تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ساعت ۱۵:۱۳ کدخبر: 76177 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی احداث فرهنگسرا در محوطه شهرداری منطقه ۷

شهردار منطقه 7، اصغر آدی بیگ، از پیشرفت 30 درصدی عملیات احداث فرهنگسرا در محوطه شهرداری منطقه 7 خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، شهردار منطقه ۷، اصغر آدی بیگ، از پیشرفت ۳۰ درصدی عملیات احداث فرهنگسرا در محوطه شهرداری منطقه ۷ خبر داد و اعلام کرد که عملیات گودبرداری این محل به پایان رسیده و پی‌ریزی فونداسیون نیز صورت گرفته و هم اکنون در مرحله اسکلت بندی بتنی قسمت زیر میباشد  میباشد که درحال اتمام است.

ایشان  با اشاره به مساحت عرصه ۱۴۰ متر و زیر بنای ۶۰۰ متر مربع، گفت: این ساختمان در ۳ طبقه طراحی شده است و اعتبار اولیه برای این پروژه ۴۵ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

Advertise

آدی بیگ هدف از احداث این فرهنگسرا را افزایش سرانه فرهنگسراهای سطح حوزه منطقه ۷ و استفاده بهینه از فضاهای موجود عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی این فرهنگسرا، امیدواریم بتوانیم فضایی مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهروندان فراهم کنیم و به ارتقاء سطح فرهنگ و هنر در منطقه کمک کنیم.


انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *