تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۰۴ - ساعت ۰۹:۴۵ کدخبر: 56576 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

اتوبان مرگ در تبریز همچنان قربانی می گیرد

تصادف مرگبار در کسایی / قتلگاه باز هم جان دو نفر را گرفت

تصادف مرگبار یک دستگاه تریلی با دو دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت در اتوبان کسایی تبریز بار دیگر قربانی گرفت.

  به گزارش آذرانجمن، در این حادثه خودروی تریلی به دلیل بریدن ترمز در حوالی ” یشیل کورپوی” اتوبان کسایی تبریز با یک دستگاه پراید و ال نود و یک دستگاه موتورسیکلت به شدت برخورد کرد که به اذعان شاهدان عینی راننده پراید و موتورسوار در دم جان سپردند و سرنشینان خودروی ال نود نیز به دلیل شدت جراحات به بیمارستان منتقل شدند.

اتوبان شهید کسایی تبریز ماه ها است که حادثه ساز شده و روزانه شاهد حوادث دلخراش در این محور هستیم. افزایش ترافیک خودروهای سواری در این محور و تردد خودروهای سنگین این محور را آبستن حوادث تلخ کرده است.

Advertise


به نظر می رسد زمان آن رسیده است که مسئولان امر برای کاهش ترافیک این محور چاره اندیشی کرده و به خاطر جان هموطنان هم که شده عملیات احداث اتوبان جایگزین را سرعت بخشند.


انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *