تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - ساعت ۱۵:۴۰ کدخبر: 18258 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پایان مسابقات ورزشی دارت بیماران خاص و پیوند اعضا آذربایجان شرقی

مسابقات ورزشی دارت بیماران خاص و پیوند اعضا استان آذربایجان شرقی با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش آذرانجمن، مسابقات ورزشی دارت بیماران خاص و پیوند اعضا استان آذربایجان شرقی با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

سعید نامور رئیس هیات ورزش‌ بیماران خاص و پیوند اعضا آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با آذر انجمن ، اظهارکرد: این مسابقات ورزشی ۳۰ مهرماه با حضور ۱۲ ورزشکار در رشته‌ دارت به میزبانی تبریز برگزار شد.

Advertise

وی عنوان کرد: این دوره از مسابقات ورزشی دارت بیماران خاص و پیوند اعضا اذربایجانشرقی با نظارت سرکارخانم اعظم باقران مسوول کمیته دارت هیات بیماران خاص استان و با داوری اقای انعامی به کار خود پایان داد و نفرات برتر به شرح ذیل معرفی گردیدند:

رییس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء استان آذربایجان شرقی بیان کرد: مسابقات در چهار گروه سه نفره آقایان و بانوان در مراحل گروهی و حذفی بصورت دبل پایان در سطح کیفی بسیار بالایی برگزار شد و میزبانی هیات تبریز نیز بسیار خوب بود که جا دارد از پشتیبانی و حمایت مسئولان اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز ، تشکر و قدردانی ویژه داشته باشم.

سکینه خفایی مقام اول، رضا علیزاده مقام دوم و آرزو نصودی و پیمان رضوی بصورت مشترک مقام سوم را کسب نمودند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *