تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ - ساعت ۱۲:۱۹ کدخبر: 90318 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

وقوع سیل، آبگرفتگی و کولاک در پنج استان

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات امدادرسانی به حادثه‌دیدگان در پی بروز بارش‌های رگباری، سیلاب و کولاک در استان‌های زنجان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، محمدحسین کبادی با اعلام گزارش جدید از وضعیت امدادرسانی در استان‌های درگیر گفت: بارش‌های شدید در استان‌های زنجان، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کرمانشاه موجب وقوع سیلاب، آبگرفتگی و گرفتار شدن خودروها در کولاک شده است.
وی درباره وضعیت استان زنجان اظهار کرد: در محورهای تهم–چورزق و زنجان–آببر، ۲۳۱ خودرو گرفتار برف و کولاک شدند و ۶۴۲ نفر حادثه‌دیده امدادرسانی شده‌اند.۶ تیم عملیاتی، چهار دستگاه آمبولانس و دو خودروی نجات در این عملیات مشارکت داشتند و در حال حاضر تردد در محور زنجان–ماهنشان تنها با استفاده از زنجیرچرخ امکان‌پذیر است.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر بیان کرد: به ۱۰۰ نفر نیز اقلام زیستی و غذایی شامل ۳۲۵ تخته پتو، ۳۴۸ بسته بیسکویت و ۲۷۱ بطری آب معدنی تحویل شده است. در استان کردستان ۱۳ تیم عملیاتی، پنج دستگاه آمبولانس، یک خودروی نجات و هفت خودروی کمکدار فعالیت داشت.

Advertise

کبادی با اشاره به وضعیت آذربایجان غربی گفت: در محور تکاب–شاهین‌دژ و گردنه مایین‌بلاغ ۵۳ خودرو گرفتار کولاک شدند و ۱۹۱ نفر امدادرسانی شده‌اند. به ۵۰ نفر از حادثه‌دیدگان اقلام غذایی شامل آب معدنی و بیسکویت تحویل شده. همچنین دو تیم عملیاتی به همراه دو دستگاه آمبولانس در محل فعال بوده‌اند.

وی درباره آذربایجان شرقی اظهار کرد: در محور اسکو–عنصرود یک خودرو با پنج سرنشین گرفتار برف شده بود که با حضور یک تیم عملیاتی و یک خودروی کمکدار رهاسازی شد.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در ادامه درباره استان کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب یک منزل مسکونی دچار آبگرفتگی شده و به چهار نفر امدادرسانی و عملیات تخلیه آب انجام شده است. در این حادثه یک تیم عملیاتی و یک خودروی کمکدار حضور داشته و بارش باران در اکثر شهرستان‌های استان و همچنین بارش برف در شهرستان پاوه گزارش شده است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، وی در پایان تأکید کرد: با توجه به شرایط جوی، تیم‌های عملیاتی در آماده‌باش کامل هستند و عملیات تا بازگشت شرایط به حالت عادی ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *