تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ساعت ۱۰:۳۵ کدخبر: 91756 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نیمکت نشین ها ساز جدایی سر دادند/چه کسانی از تراکتور پیاده خواهند شد؟!

نقل و انتقالات زمستانی لیگ بیست و پنجم از دوشنبه ۸ دی آغاز شده و تا ۵ بهمن ماه تیم ها فرصت دارند برای رفع نقاط ضعف خود دست به جذب بازیکن بزنند.

به گزارش گروه ورزشی آذرانجمن/رضا قلی زاده، اگرچه جابه جایی بازیکنان در نقل و انتقالات نیمفصل همانند پیش فصل پر رفت و آمد نمیشود اما همین فرصت اندک نیز برای بازیکنانی که عموما از شرایط خود در تیم های مبدا رضایت ندارند کافی است تا تیم و شرایطخود را تغییر دهند که تراکتور نیز از این قائده مستثنا نیست.

فرشاد فرجی و مهرداد محمدی از جمله بازیکنان نیمکت نشین تراکتور هستند که برای جدایی از این تیم درخواست رضایت نامه کردند محمدی که با سر و صدای فراوان راهی تراکتور شده بود هرگز موفق به اعتماد اسکوچیچ نشد و فرجی نیز با حضور سدلار و خلیل زاده در قلب خط دفاع فرصت کافی برای بازی پیدا نکرد تا هردو برای جدایی از تراکتور در نیمفصل اقدام کنند، در این بین جدایی فرجی نیازمند جذب یک مدافع جانشین برای نیمکت می‌باشد.

Advertise

مارکو یوهانسون نیز دیگر خروجی احتمالی تراکتور میباشد دروازبان سوئدی که با بازگشت بیرانوند به مستطیل سبز فرصت حضور در ترکیب تراکتور را پیدا نکرده بود درصورتی که مدیران تراکتور موفق به جذب گلر دوم ایرانی شوند از تراکتور جدا خواهد شد تا سهمیه خارجی در پستی قابل استفاده تر مصرف شود.

از تومیسلاو اشترکال نیز به عنوان خروجی احتمالی نام برده میشود، مهاجم کرواتی که علیرغم داشتن فرصت کافی در ترکیب تراکتور عملکرد خوبی از خود نشان نداده و به نظر میرسد تقویت خط حمله قرمزهای آذربایجان به خروج وی منتهی شود

ایگور پستونسکی نیز دیگر خارجی تراکتور است که نامش از لیست تراکتور خارج خواهد شد. هافبک تراکتور که در دیدار برابر ملوان از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شده درصورت تایید نهایی پارگی رباط بخاطر مصدومیت طولانی مدت جایش را به بازیکن دیگر خواهد داد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *