تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۳/۰۵ - ساعت ۱۱:۲۷ کدخبر: 81145 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نجات معجزه آسای یک کودک ازمیان دو دیوار در باغ معروف

نجات معجزه آسای یک کودک ازمیان دو دیوار

در بعد از ظهر امروز، یک پسر ۱۴ ساله به دلیل بازی کردن و پنهان شدن بین دیوار منزل مسکونی و مدرسه در باغ معروف، دچار گرفتاری شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش این حادثه، گروه امدادی آتش‌نشانی تبریز به محل اعزام گردید.

به گزارش آذرانجمن، رضا جان فشان نوبری، سرپرست سازمان آتش‌نشانی تبریز، با اشاره به نگرانی والدین یک کودک ۱۴ ساله گفت: این حادثه در حین بازی کودک با همسالانش و پنهان شدن او بین دو دیوار منزل و مدرسه رخ داده و باعث گرفتار شدن وی شده بود.

وی ادامه داد: تیم اعزامی آتش‌نشانی با اجرای عملیات ویژه، توانستند ضمن ایجاد آرامش برای این نوجوان، گروه دیگری نیز اقدام به بتن‌کنی و ایجاد فاصله بین دیوارها کردند.

Advertise

فشان نوبری افزود: پس از دقایقی تلاش مستمر، موفق به نجات این پسر بازیگوش از بین دیوارها شدند و او را به عوامل اورژانس تحویل دادند.

در پایان، سرپرست سازمان آتش‌نشانی تبریز بر لزوم مراقبت والدین از کودکان و نوجوانان تأکید کرد و گفت: در طول عملیات امدادی، هیچ صدمه‌ای به این نوجوان وارد نشد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *