تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۹/۱۷ - ساعت ۱۱:۳۶ کدخبر: 73332 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

محمدتقی اعلمی رسما سرپرست دانشگاه تبریز شد

رئیس دانشگاه تبریز

طی حکمی از سوی حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمدتقی اعلمی به‌عنوان رئیس جدید دانشگاه تبریز منصوب شد.

به گزارش آذرانجمن، در حکم دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، خطاب به محمدتقی اعلمی آمده است:نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه تبریز» منصوب می‌شوید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.

Advertise

توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

براساس این گزارش، دکتر محمدتقی اعلمی، استاد تمام گروه مهندسی عمران-آب دانشکده‌ مهندسی عمران دانشگاه تبریز است.

همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای جداگانه مراتب سپاس و قدردانی خود را از دکتر نصراله‌زاده رئیس پیشین دانشگاه تبریز اعلام و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *