تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - ساعت ۱۴:۳۸ کدخبر: 77789 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

ماجرای اعتراض تعدادی از کارورزان بیمارستان امام رضا(ع) تبریز چه بود؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ماجرای اعتراض تعدادی از کارورزان بیمارستان امام رضا(ع) تبریز را تشریح کرد.

به گزارش آذرانجمن، دکتر احمدرضا جودت، اظهارکرد: تعدادی از کارورزان معترض به تاخیر در پرداخت کارانه، صبح شنبه، ۱۸ اسفند تجمع محدودی در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز برگزار کردند که مسئله مهم و نگران کننده‌ای نبود.

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان حق ندارد اعمال اورژانسی را تعطیل کند، افزود: این تجمع محدود، به شکل اعتصاب نبوده و هم اکنون تجمع پایان یافته و تمامی عمل‌های جراحی و ارائه خدمات به مراجعان طبق روال عادی بیمارستان در حال انجام است  و تنها در زمان کوتاهی عمل‌های انتخابی و غیراورژانسی اندکی دچار وقفه شد.

Advertise

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشریح کرد: دلیل این اعتراض، تاخیر یک هفته‌ای در پرداخت کارانه‌های کارورزها بوده که جزو مطالبات سازمان تامین اجتماعی قرار دارد و مشکل در تبدیل اوراق به پول نقد است وگرنه تامین اجتماعی هم این کارانه‌ها را پرداخت کرده است.

وی مطرح کرد: این اوراق در حال طی مراحل تبدیل به پول نقد است و به زودی به حساب این کارکنان واریز می شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *