تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ - ساعت ۱۵:۱۴ کدخبر: 80679 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

غدیر را دریابیم؛ به یاد مردی که غدیر را پیش‌درآمد عاشورا می‌دانست

غدیر را دریابیم؛ به یاد مردی که غدیر را پیش‌درآمد عاشورا می‌دانست

در آستانه سالگرد شهادت او و یارانش، در میان اشتیاق‌های محرم‌خوانی، یادمان نرود که غدیر پیشانی‌بند ولایت است. انتخاب امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به‌عنوان جانشین پیامبر، یک واقعه نیست؛ یک مسیر است.

به گزارش آذرانجمن/امیررضا آزاده-فعال رسانه‌ای، یک سال از سانحه تلخ بالگرد در منطقه ورزقان آذربایجان‌شرقی می‌گذرد و نام شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم همچنان بر زبان‌ها جاری‌ است؛ مردی که در کنار مردمی‌بودن، یک پیام روشن برایمان به‌جا گذاشت: تا عمق واقعه غدیر را درک نکنیم، محرم و پیام عاشورا را آن‌گونه که باید، نخواهیم شناخت.

در روزهایی که فضای مجازی از نوحه‌ها و اعلام‌های هیئت‌ها پُر شده و طنین محرم کم‌کم در دل‌ها می‌نشیند، شاید لازم باشد یک بار دیگر برگردیم به صحبت‌های شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، امام جمعه مردمی تبریز؛ او که سال گذشته، در کنار رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، شهید حسین امیرعبداللهیان، شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌ شرقی و دیگر یاران فداکار، در پرواز بی‌بازگشت اردیبهشت آسمانی شد، تا آخرین روزهای زندگی‌اش یادآور یک نکته حیاتی بود: غدیر را باید بزرگ گرفت، بزرگ‌تر از همیشه، باشکوه‌تر از هر سال.

Advertise

شهید آل‌هاشم معتقد بود اگر غدیر را آن‌گونه که شایسته است تکریم کنیم، اگر ولایت علوی را در جان و زبان خود نهادینه سازیم، آن‌گاه است که محرم، معنای عمیق‌تری پیدا می‌کند.

او بارها گفته بود: «همان‌قدر که عزاداری بر سیدالشهدا واجب و محترم است، جشن و بزرگداشت عید غدیر از آن هم واجب‌تر است، چون ریشه همان خون مقدس در غدیر نهفته است.»

در آستانه سالگرد شهادت او و یارانش، در میان اشتیاق‌های محرم‌خوانی، یادمان نرود که غدیر پیشانی‌بند ولایت است. انتخاب امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به‌عنوان جانشین پیامبر، یک واقعه نیست؛ یک مسیر است. مسیری که اگر فراموش شود، شور محرم هم بی‌فروغ خواهد شد.

از زبان مردی که خودش نماد حضور در کنار مردم بود، بشنویم:
«پیش از آن‌که عَلَم مشکی بر دوش بگیریم، باید پرچم سبز غدیر را برافرازیم.»

به عنوان یک فعال رسانه‌ای باید یادآوری کنم، امروز ما مانده‌ایم و وصیت‌نامه‌ای نانوشته؛ توصیه‌ای که حالا بیش از همیشه باید آن را جدی بگیریم. غدیر را، نه فقط در تقویم، که در تقدیر این سرزمین باید پاس داشت.

سالگرد شهادت شهید آیت‌الله آل‌هاشم، رئیس‌جمهور شهید، و یاران آسمانی‌شان تسلیت و گرامی‌باد. یادشان، پیام‌شان و مسیرشان زنده و راهشان پررهرو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *