عملیات احداث ۳ هکتار فضای سبز در امتداد کمربندی میانی تبریز آغاز شد
شهردار منطقه ۳ تبریز از شروع عملیات احداث ۳ هکتار فضای سبز در داخل اراضی ۵۹ میدان تیر خبر داد و گفت:عملیات احداث فضای سبز در امتداد کمربندی میانی به طول یک کیلومتر و عرض ۳۰ متر آغاز شده است.
به گزارش آذرانجمن، آرمان امین بخش افزود: در کنار احداث فضای سبز عملیات جدول گذاری و پیاده روسازی این مسیر نیز در حال انجام است.
وی ادامه داد: توسعه زیرساختهای فضای سبز در مناطق کم برخوردار یکی از عمده مطالبات مطرح شده از سوی شهروندان ساکن در این پهنهها است؛ بر این اساس و در راستای تامین فضای سبز این محدوده ها بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ۵۹ هکتاری میدان تیر برای ایجاد فضای سبز و چند پارک محله ای اختصاص یافته است.
امین بخش افزود: با هدف تامین سرانه فضای سبز هسته های جمعیتی واقع در آخر طالقانی، شهرداری منطقه ۳ بعد از آزادی سازی اراضی موسوم به میدان تیر در ۵۹ هکتار بیش از ۲۰ هکتار از این اراضی را جهت ایجاد فضای سبز آماده می کند.
وی ادامه داد: در این راستا طی روزهای گذشته عملیات احداث فضای سبز در امتداد کمربندی میانی و به عرض ۳۰ متر توسط این منطقه آغاز شده است.
شهردار منطقه ۳ تاکید کرد: در داخل این ریسک علاوه بر ایجاد فضای سبز، احداث مسیر پیاده روی و همچنین مسیر دوچرخه سواری نیز مد نظر مدیریت شهری قرار دارد.


شهریار نیوز
نظرات