تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۳/۱۷ - ساعت ۱۳:۲۲ کدخبر: 81561 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

ضارب دستگیر شد؛

ضرب و شتم کادر درمانی اورژانس اردبیل در آسانسور

ضرب‌ و شتم کادر اورژانس اردبیل در آسانسور!

عامل ضرب و شتم کادر درمانی اورژانس اردبیل توسط در حین مأموریت دستگیر شد.

به گزارش آذرانجمن، در یک حادثه ناگوار که بامداد روز پنجشنبه ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۴ در شهر اردبیل رخ داد، کادر درمانی اورژانس مورد حمله قرار گرفت. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با انتشار خبری اعلام کرد که این واقعه واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشته است. بر اساس گزارش‌ها، کارکنان اورژانس پس از دریافت تماس اضطراری برای کمک به یک بیمار به محل اعزام شدند. پس از انجام خدمات درمانی اولیه، مشخص شد که بیمار نیاز به انتقال به بیمارستان دارد. اما بیمار از انتقال خودداری کرده و با رفتارهای نامناسب، کارکنان اورژانس را از محل خارج کرد. در ادامه، ضارب در حین ترک محل حادثه به یکی از کارشناسان اورژانس در آسانسور حمله کرده و او را مورد ضرب و شتم قرار داد.

واکنش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی

دکتر بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با ابراز نگرانی از این واقعه، بر ضرورت بررسی ویژه آن تأکید کرد. وی بیان داشت که حفظ امنیت کارکنان درمانی از اهمیت بالایی برخوردار است و این موضوع از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد.

Advertise

بازداشت ضارب و تشکیل پرونده قضایی

جلال آفاقی، دادستان مرکز استان اردبیل، اعلام کرد که ضارب این حادثه دستگیر شده و پرونده قضایی علیه او تشکیل شده است. وی در این خصوص گفت: “شرایط کاری اورژانس بسیار حساس و پیچیده است و نیازمند حمایت‌های لازم برای انجام وظایف خود و خدمت‌رسانی به مردم هستند.”

ضرورت افزایش امنیت کادر درمانی

دادستان اردبیل پیشتر طی مکاتبه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی استان بر ضرورت افزایش امنیت کادر درمان تأکید کرده و خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای حفاظت از کارکنان مراکز درمانی و اورژانس‌ها شده بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *