تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ساعت ۱۱:۵۱ کدخبر: 91599 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شناسایی بیش از ۴ هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در آذربایجان‌شرقی

سرپرست مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: طی ۹ ماهه گذشته تعداد ۴۶۶۷ مورد تغییر کاربری غیرمجاز به مساحت ۱۲۴ هکتار در استان شناسایی شده است.

به گزارش آذرانجمن، احمدی افزود: صیانت از اراضی کشاورزی یک مسئولیت راهبردی و خط مقدم امنیت غذایی استان است و در این مسیر از ظرفیت‌های قانونی و میدانی به‌ صورت همزمان استفاده کرده‌ایم تا از نابودی اراضی مولد و تهدید زیرساخت‌های تولید جلوگیری شود.

احمدی با اشاره به حجم بالای تخلفات شناسایی شده در این مدت افزود: طی ۹ ماهه گذشته تعداد ۴۶۶۷ مورد تغییر کاربری غیرمجاز به مساحت ۱۲۴ هکتار در استان شناسایی شد که این رقم نشان‌دهنده رصد مستمر و نظارت دقیق کارشناسان امور اراضی بر پهنه‌های زراعی و باغی است.

Advertise

وی ادامه داد: این شناسایی‌ها منجر به تشکیل و طرح ۳۷۰ فقره دعوی حقوقی به مساحت ۷۴ هکتار در مراجع قضایی شد که بیانگر پیگیری قاطع تخلفات تا مرحله صدور و اجرای حکم است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *