تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ - ساعت ۱۳:۵۷ کدخبر: 14501 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

رفع نواقص قطارشهری تبریز برای ادامه فعالیت آن ضروری است

رییس شورای اسلامی تبریز با تاکید بر پیگیری کمیسیون عمران شورا در خصوص نواقص فاز یک و ۲ خط یک قطارشهری گفت: رفع این نواقص برای ادامه فعالیت این خط ضروری است.

گروه اجتماعی آذرانجمن: شهرام دبیری روز یکشنبه در دویست و بیست و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی تبریز با اشاره به اینکه امنیت شهروندان مهم تر از هر چیزی است، افزود: در ارتباط با حادثه قطارشهری باید نتایج کارهای کارشناسی و دلیل بروز حادثه به صورت شفاف به شهروندان گفته شود چراکه مردم محرم ما هستند.

۱۵ دی سال جاری یکی از واگن های قطارشهری تبریز در ایستگاه «قونقا باشی» از ریل خارج شد که این حادثه خسارت جانی نداشت اما خساراتی به واگن وارد شد.

Advertise

دبیری با بیان اینکه باید عوامل این حادثه شناسایی و با عاملان برخورد شود، اظهار داشت: لازم است ایمنی فاز ۱ و ۲ خط یک مترو شود تا مشخص شود که نقایص موجود رفع شده یا خیر؟

خط یک قطار شهری تبریز ۱۸ کیلومتر طول و ۱۸ ایستگاه دارد که حدود ۱۴ ایستگاه آن فعال است.

دبیری با اشاره به ایام پیروزی انقلاب اسلامی، ادامه داد: کشور ما پس از پیروزی انقلاب در زمینه علمی و امنیتی پیشرفت های شگرفی کرده به طوری که هم اکنون هفت درصد ذخایر معدنی دنیا در ایران است و ما یک درصد جمعیت جهان را شامل می شویم.

وی با بیان اینکه موقعیت منطقه‌ای و جغرافیایی ویژه و نیروی انسانی با فرهنگ و پیشرفته از جمله پتانسیل های کشور است، یادآوری کرد: در زمان کنونی برای یک انقلابی واقعی بودن باید در فکر و عمل انقلابی باشیم.

دبیری، با اشاره به لزوم ساماندهی نیروی کار شهرداری در قراردادهای مختلف کاری گفت: شهرداری باید نسبت به ساماندهی و رفع مشکلات کارگران به خصوص در حوزه فضای سبز و سایر نیروهایی که مشکلاتی در نحوه فعالیت آنها به وجود آمده است، اقدام کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *