تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ - ساعت ۱۲:۱۸ کدخبر: 69557 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

حادثه رانندگی در تبریز یک فوتی بر جای گذاشت

یک دستگاه خودرو ۲۰۶ به هنگام حرکت در خاوران تبریز، به عمق محل گودبرداری سقوط و منجر به فوت سرنشین زن و مصدومیت مرد راننده شد.

به گزارش آذرانجمن، سعید صالح نیا مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز در تشریح رخ داد این حادثه گفت: این حادثه بدنبال رانندگی در یکی از خیابان‌های خاوران رخ داد که هر پنج نفر راننده و سرنشینان آن به عمق گودبرداری سقوط و منجر به مرگ یک زن سرنشین شد.

وی ادامه داد: نیروهای امدادی این حادثه با اجرای عملیات صعود و فرود و با استفاده از نردبان و بسکت نفرات را به سطح زمین منتقل کردند.

Advertise

صالح نیا افزود: بر اثر این سقوط یک خانم در اثر شدت آسیب جان باخت و راننده مرد نیز دچار مصدومیت نسبتاً شدید شد که جهت مداوا در اختیار عوامل اورژانس قرار گرفت.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی تبریز به وضعیت عادی سایر نفرات از جمله دو کودک و یک زن دیگر اشاره و از شهروندان درخواست کرد: از رانندگی در مسیر خیابان‌هایی که روشنایی مناسب ندارند خودداری کرده و مسؤلین کارگاه‌های ساختمانی نیز با کشیدن نوار هشدار و روشن کردن چراغ مناسب، سایرین از وجود احتمال خطر، آگاه کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *