تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ساعت ۱۱:۴۱ کدخبر: 92338 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

جمع آوری و زنده گیری ۱۱۰۴ قلاده سگ درطول ۹ ماه در سطح حوزه منطقه ۷

جمع آوری و زنده گیری ۱۱۰۴ قلاده سگ درطول ۹ ماه در سطح حوزه منطقه ۷

شهردار منطقه 7 تبریز اعلام کرد در طول 9 ماه گذشته 1104 قلاده سگ بلاصاحب در این منطقه جمع آوری شده است.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۷ تبریز، اصغر آدی بیگ  با اعلام این خبر گفت: این اقدام درچارچوب برنامه‌های مدیریت شهری وباهدف حفظ بهداشت عمومی انجام شده است.

وی افزود:کاهش خطرات احتمالی برای  شهروندان به‌ ویژه کودکان وپیشگیری ازشیوع بیماری‌های مشترک،ازمهم‌ترین اهداف این عملیات بوده است.

Advertise

شهردارمنطقه ۷ درادامه، توضیح داد: سگ‌های جمع‌آوری شده برای مراقبتهای بیشتر و انجام اقدامات ضروری ازجمله واکسیناسیون و کنترل جمعیت به مراکزمربوطه منتقل شده‌اند.

آدی بیگ در ادامه سخنان خود با تاکید برهمکاری بیشتر شهروندان برای حل مشکل سگهای بلاصاحب شهری، تصریح کرد: متاسفانه یکی ازمعضلات اساسی درخصوص جمع آوری سگهای بلاصاحب عدم همکاری برخی از شهروندان و جلوگیری از اجرای این طرح در سطح شهر و همچنین غذا رسانی به سگ های بلاصاحب است که این امرموجب زاد و ولد بیشتر این حیوانات درپارکها وخیابانها شده و موجبات ایجاد مشکلات عدیده  بهداشتی وایمنی میشود.

شهردار منطقه  ۷ همچنین  با اشاره به درخواستها وشکایات متعدد شهروندان درخصوص جمع آوری سگهای بلاصاحب گفت: اکیپهای زنده گیری سگهای بلاصاحب منطقه ۷ به صورت روزانه نسبت به زنده گیری آنها و تحویل به مراکز نگهداری اقدام می نمایند و در این راستا همکاری بیشتر شهروندان در جلوگیری ازازدیاد جمعیتی سگها و کسب نتایج مطلوب اجرای این طرح ضروری است.

 

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *