تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۲۰ - ساعت ۱۲:۵۲ کدخبر: 33794 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تکمیل موفقیت تراکتور با پازل بردیف

پیشکسوت فوتبال تبریز گفت: سرمربی تیم تراکتور می‌تواند با جذب بازیکنان مدنظر خود در فصل پیشرو برای تراکتور موفقیت‌های بزرگی را کسب کند.

به گزارش آذرانجمن؛ علی ابراهیمیان، مربی پیشین تراکتور و ماشین‌سازی در گفتگو با آذرانجمن در خصوص وضعیت فعلی تیم تراکتور بیان کرد: بردیف مربی بزرگی است و رزومه این مربی مشخص است. او می‌تواند با جذب بازیکنان مدنظر خود، نتایج خوبی را کسب کند و در فصل پیشرو برای تراکتور موفقیت‌های بزرگی را به دست آورد. البته این مسئله را نیز باید در نظر بگیریم که سایر تیم های لیگ برتری هم خریدهای خوبی داشته‌اند و قبل از مسابقات همانند تراکتور، تمرینات و مسابقات خوبی را برگزار کرده‌اند.

کاپیتان پیشین تراکتور در مورد رویکرد مدیریتی باشگاه تراکتور در فصل جدید بیان کرد: من یک مربی هستم و سال ها درباره مسائل فنی صحبت کرده‌ام و علاقه‌ای به صحبت درباره مسائل مدیریتی ندارم، اما به هر حال آقای زنوزی در این چندین سال برای تراکتور زحمت کشیده‌اند و سعی کرده‌اند همیشه تیمی در خور شان نام فوتبال تبریز و آذربایجان راهی مسابقات کنند.

Advertise

علی ابراهیمیان، مهاجم سابق تراکتور و ماشین‌سازی با بیان اینکه، فوتبال تبریز و آذربایجان، پرشورترین، بافهم ترین و باشخصیت ترین هواداران فوتبال را در اختیار دارد، افزود: هواداران مثل فصل‌های قبل در رقابت های فصل جدید نیز حتما پشت تیم خواهند بود تا در دیدارهای خانگی، تیم بتواند نتایج بهتری کسب کند.

پیشکسوت فوتبال تبریز و آذربایجان در خصوص وضعیت استادیوم یادگار امام تبریز گفت: استادیوم یادگار امام تبریز باید در خور شان و نام فوتبال آذربایجان و تراکتور باشد و مسئولان این ورزشگاه هم در تلاش هستند تا این امر مهم میسر شود. اما به هرحال بازیکن حرفه ای فوتبال باید خودش را با شرایط استادیوم و حتی جوی که در استادیوم توسط تماشاگران و هواداران ایجاد می شود وفق دهد. در نهایت هرچه سریعتر امیدوارم استادیوم یادگار امام تعمیرات و بهسازی اش به اتمام برسد تا شاهد حضور بیش از ۷۰ هزار هوادار عاشق و پرشور در دیدارهای خانگی باشیم.

گفتگو: عاطف احدپور

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *