تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ - ساعت ۱۵:۲۴ کدخبر: 23271 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

برگزاری نمایشگاه خط و نقاشی به همت مجموعه دار دکتر علیرضا خیابانی

نمایشگاه مجموعه آثار برگزیده هنرمندان به همت علیرضا تیانی خیابانی؛ شاعر، نویسنده و مجموعه دار تبریزی در تبریز برگزار می‌شود.

گروه فرهنگ و هنر آذرانجمن:  نمایشگاهی از آثار برگزیده خوشنویسان و نقاشان برجسته کشور به همت علیرضا خیابانی، شاعر نویسنده و مجموعه دار تبریزی به تماشا گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه از ۵ الی ۷ بهمن ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در نگارخانه استاد یاسمی خانه فرهنگ تبریز پذیرای علاقه‌مندان می‌باشد.

Advertise

علیرضا تیانی خیابانی، در مورخه ی هفدهم مهرماه ۱۳۳۷ در کوچه ی قره باغی‌های محله ی منصور تبریز به دنیا آمد. علیرضا تحصیلات ابتدایی و راهنمایی و متوسطه را در تهران به پایان رساند و در سال ۱۳۶۴ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ژئوفیزیک از دانشگاه استانبول گردید.

او در شعر هم ” تیانی” و نیز “خیابانی” تخلص می‌کند، وی آثار خود را در فرمی بسیار نفیس به مخاطبین خود هدیه می‌کنند. او در راستای همین تلاش‌ها و کارهای ادبی‌ هنری خود در سال ۱۳۸۵ با تاییدات جراح و تورکولوق بزرگ کشورمان مرحوم پرفسور دکتر جواد هیئت موفق به اخذ دکترای افتخاری ادبی دانشگاه باکو می‌شود و متعاقب آن در سال هزار و سیصد و هشتاد و شش به درجه افتخاری استادی از همان دانشگاه ناییل می‌گردد.

وی تا به امروز کتاب‌های زیادی از جمله، «یاریله صحبت ۱ و ۲»، «یاریله گوروش»، «از آب و گل به عشق»، «زلف آشفته»، «حیدر بابا مله‌دیم» «رباعیات خیابانی» «یالقیزیم حسین ۱ و ۲»، «و بدین سان دل آیینه گردد»، «دیوان اشعار سال»، «رمان عشق» و «سوز هاوالاندى» به خزینه ی شعر و ادب کشورمان هدیه کرده است.

قابل ذکر است؛ کتاب «سوز هاوالاندی» به قلم علیرضا تیانی‌خیابانی در دومین دوره جایزه کتاب سال استانی آذربایجان شرقی، در مجموع ۱۴۵ عنوان کتاب مورد ارزیابی قرارگرفت و در حوزه شعر معاصر به عنوان اثر برتر شناخته شد.

همچنین دو آلبوم موسیقى به زبان ترکی با نام‌های «انتظار» و «شیرین یوخو» و دو آلبوم موسیقی فارسی با نام‌های «از جان و از دل» با صدای سالار عقیلی و «با خاطره‌ها» با صدای علیرضا خیابانی منتشر شده است.

گفتنی است؛ تا به امروز استقبال خوبی از اشعار و آثار تیانی خیابانی صورت گرفته است، اصحاب موسیقی تمایل فراوانی به ایفای اشعار او نشان داده‌اند و در این راه خوانندگی کلاسیک و با وقار کشورمان جناب آقای سالار عقیلی مجموعه ی “از جان و از دل” را تماماً به غزلهای خیابانی اختصاص داده‌اند. همچنین غزلهای ترکی او را بسیاری از اساتید بنام آواز آذربایجان در مایه های مختلف اجرا کرده‌اند که همواره از رادیو باکو پخش می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *