تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ - ساعت ۱۴:۱۳ کدخبر: 13252 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

بازگشت تحریم‌ های سازمان ملل علیه ایران منتفی شد

تلاش امریکا برای احیای کمیته تحریم ها علیه ایران، با مخالفت ۱۴۲کشور مواجه شد و شکست خورد.

گروه بین الملل آذرانجمن: تلاش امریکا برای قراردادن دو بند اضافه بر بودجه ۲۰۲۱ سازمان ملل که مختص به احیای کمیته تحریم‌ها علیه ایران بود؛ با مخالفت ۱۴۲کشور مواجه شد و شکست خورد.

به گزارش صدا و سیما، استدلال طرف امریکایی بر این بود که کمیته تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران باید کار خود را از سر بگیرد، چون امریکا از برجام خارج شده و از نگاه ایالات متحده دیگر برجامی در کار نیست.

Advertise

تنها ده کشور از جمله بحرین، عربستان و جیبوتی با این دیدگاه امریکا همراهی کردند. صد و ده کشور مخالفت کردند و ۳۲ کشور نیز رای ممتنع دادند. روسیه، چین و اتحادیه اروپا نیز در بیانیه‌های جداگانه‌ای با فرضیه بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پس از «اسنپ بک» امریکا مخالفت کردند.

اگر این طرح آمریکا رای می‌آورد سازمان ملل باید بودجه‌ای جداگانه برای احیای کمیته تحریم‌ها علیه ایران در سال آینده میلادی اختصاص می‌داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *