تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۱۰/۰۷ - ساعت ۱۳:۰۹ کدخبر: 91292 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:

بازنشسته شدن ۶۱ چراغ ۳۰ ساله خیابان ۱۷ شهریور تبریز

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: با تلاش همکاران امور برق روشنایی و گلستان، عملیات تعویض 6۱ دستگاه چراغ سدیمی ۴۰۰ وات در خیابان 17 شهریور با قدمت بیش از ۳۰ سال و وزن حدود ۲۵۰ کیلوگرم، با چراغ‌های ۱۲۰ وات LED طرح ماهواره‌ای اجرا شد.

به گزارش آذرانجمن،  اکبر فرج‌نیا، از اجرای طرح بهینه‌سازی روشنایی معابر قدیمی در مسیر هفده شهریور محدوده امور برق روشنایی و گلستان خبر داد و اظهار کرد: با تلاش همکاران امور برق روشنایی و گلستان، عملیات تعویض ۶۱ دستگاه چراغ سدیمی ۴۰۰ وات در خیابان ۱۷ شهریور با قدمت بیش از ۳۰ سال و وزن حدود ۲۵۰ کیلوگرم، با چراغ‌های ۱۲۰ وات LED طرح ماهواره‌ای در این مسیر با موفقیت به انجام رسید.

وی افزود: این طرح با مشارکت چندین اکیپ عملیاتی و با همکاری امورهای نوسازی و نقلیه اجرا شد و با وجود تفاوت‌های ساختاری و شرایط خاص برخی از پایه‌های فلزی، عملیات به‌صورت ضربتی و با دقت فنی و کیفیت مطلوب انجام گرفت.

Advertise

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با تأکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی روشنایی معابر خاطرنشان کرد: اجرای این‌گونه طرح‌ها نقش مؤثری در کاهش مصرف انرژی، افزایش ایمنی تردد شهروندان و ارتقای کیفیت روشنایی شهری دارد و شرکت توزیع نیروی برق تبریز با جدیت، توسعه روشنایی‌های کم‌مصرف و مدرن را در سطح شهر ادامه خواهد داد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *